Drag med drag

Varit lite ego på sistone så därför har det inte uppdaterats här. Sen sist har vi dock hunnit med en del. Bland annat två dragtävlingar! En i Skokloster och en i Velamsund som ligger i Nacka. Har kört cykel båda gångerna och det har gått riktigt bra! Distanserna har varit ungefär 4 km men helt olika banprofiler så det har varit kul att testa hur Snabba funkar på på platten – och i kuperad terräng med mer svängar.

I Skokloster, vid det magnifika slottet, körde vi en platt bana över 3.9 km. Vi körde dem på 8’30” – RIKTIGT BRA! Slutade på tredje plats bakom giganterna Bjarne och Per! Snabba tog kommandon i svängar riktigt bra och kämpade på! Ett skitstopp fick vi dock när det tryckte på för mycket 😉 Men sen hakade vi på ett kickbikeekipage!

Skokloster

Snabba & Hans under Skoklosterdraget

Den 4 maj var vi i Nacka för Velamsundsdraget. En bana på 4.4 km med varvning och något mer teknisk bana. VI klarade banan på 12’23”, en si så där tid men till stor del berodde det på mig. När vi precis varvat och inledde varv två hörde jag bakom att ett ekipage startade tre sekunder efter oss. Jag märkte att de tog in på oss och efter en lång uppförsluta släppte jag förbi dem. Gick jättebra men vi var snart ikapp dem och om, då slutade Snabba springa! Så det tog en stund innan hon var uppe i fart igen. Med andra ord ska vi INTE stanna och släppa förbi några, utan bara KÖRA!!! Annars är jag riktigt nöjd med henne. Nelson och jag sprang också i den klassen – 3 km. Tyvärr kom vi in på an riktgt USEL tid faktiskt. Den tänker jag inte ens skriva ut. Dagen innan gjorde jag min långloppsdebut då jag och brorsan sprang Springcross. Ett lopp över 18 km i terräng, så jag var något seg i benen… Undanflykter, undanflykter 😉

Velamsund

Snabba & Hans i Velamsund

Velamsund 2

Snabba & Hans i Velamsund. Fegar dock lite!! 😉

Vi ses på tävlingsbanorna i höst!!!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.