…och veckan gick!

Efter Sälenturen kändes det lite trist att komma hem faktiskt! Men vardagen kallade med jobb, styrelsemöte och lite annat planerat. Lite grus i maskineriet blev det i tisdags när ag tänkte att jag skulle ut och springa i snön med Snabba och Nelson. Efter halva uppvärmningsvarvet högg det till i vaden. Hade inte gjort något speciellt men till slut gick det inte att springa mer. Skulle tro att det är en sträckning. Så det blev vila under resten av veckan för att kunna köra igång med skidorna nu i helgen igen 🙂

Sagt och gjort – idag var det skiddags. Det har ju kommit en del snö här nu, vilket känns skönt! Blev en tur till Bråtenspåret utan hund för att nöta teknik. Ska se till att köra minst lika mycket själv som jag gör med hund (eller tvärtom), bara för att nöta tekniken. Med tekniken kommer farten! Det är min teori jag jobbar efter! Blev 4 km ungefär eller 4 varv på den övre delen av banan som är lite mer lättåkt än om man ska åka hela varvet som är riktigt kuperat! Övre delen är perfekt att öva både 2ans och 3ans växel.

9836_10151925449018437_690970333_n

 

Före skidåkningen tog jag tillfället i akt att ta lite vinterbilder på Nelson & Snabba under rastningen på Kanalplanerna. En del blev riktigt bra men jag måste testa med det andra, kortare, objektivet. Det är lite mer ljuskänsligt så bilderna borde bli skarpare. Nu blir de lite gryniga. Kanske iofs inte är jättelätt att få skarpa bilder på svarta hundar, mot vit bakgrund, i dåligt ljus 😛

7-084 2-049 3-052 5-075

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.