Spår 2.0

Ikväll har vi byggt vidare efter omstarten och omlärningen av Snabbas spårteknik. Jag startade ju i februari/mars med näringsspår och gick nog lite fort fram vilket resulterade i en hund som har tok-stor förväntan på spåret och bara river iväg. Detta utan att ta det lugnt och metodiskt vilket resulterar i en del slarv. Visst, hon finner slutet, men det går lite för fort så hon kommer utanför kärnan för mycket.

Under Riesenlägret förra veckan fick vi därför hjälp med det av en mycket duktig förare. SÅ vi startade om helt enkelt och man kan verkligen säga att S köper det vilket är superkul att se 🙂 Så ikväll avancerade vi till 3 x 20-stegs spår med nos i varje steg och de två sista utan någon halvhalt och påminnelse 😀

Efter det fick sig N ett längre spår över gräsmattan och han spårar med sin sedvanliga stil, snabbt, flaxigt och slarvigt. Men till slutet – det kommer vi!

Förhoppningsvis kanske det kan se ut så här någon gång!Hades-VM

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.