Nummer 10 och 11 in the books

Snabba fortsätter sitt äventyr med att bli Sveriges spårhund nummer 1 😀 IDag var det dags för nummer 10 och 11 i eftermiddagssolen. Tänkte filma dem men kom på det lite sent så jag hade inget fulladdat batteri. Därför monterade jag upp stativet och satte kameran på, jag har ju fjärrutlösare till den 🙂

Resultatet blev en liten bildsekvens. Spåren tyckte jag gick lite sisådär. Första var bättre än andra… Däremot märker jag att hon verkar vara motiverad att fortsätta spåra även om det flaxat ut någon gång. Det beror nog snarare på att jag slarvat i utläggningen, att någon godis hamnat snett etc. Ny vecka nu… Summan, 11 spår den här veckan, känns bra. Stort steg framåt jämfört med hur det varit tidigare. Så skam den som ger sig 🙂

Ett löppass med drag tillsammans med Nelson fick avsluta eftermiddagen. 2.5k igen på en helt ok kilometertid. Kanske verkar som om han får stå i skuggan lite grann men så är det inte. Däremot försöker jag sadla om honom lite tills dess att det blir mer barmark i skogen så vi kan köra sök. Om det finns några som vill köra sök i denna stad!

Fred ut!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.