Bra träningar och dåliga träningar??

Pratade med en kompis om det här och jag undrar en sak: har ALLA bara bra träningar? Träningar med hund då menar jag… Det verkar som det. Det är sällan man ser någon som är fullt ärlig i sin blogg. Några jag följer har BARA bra grejer att skriva, spelar ingen roll vad hunden eller man själv gör – allt har gått skitbra! Varför skriver man då inte även om de dåliga grejerna? Förmodligen förtränger man det för att man inte orkar tänka på det eller så inser man inte att det som hände kanske inte var så jäkla bra. Jag vet inte om jag kastar sten i glashus nu, men jag tycker nog att jag kan vara lite neg i mina träningsinlägg ibland. Allt är inte bara guld och gröna skogar. Eller ja, jag har ju inte skrivit så aktivt som jag velat så… Och sedan Snabba kom in och vi trappat upp hennes träning har det varit lite blandat.

Så – vad tycker DU?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.