Måndag – ledig dag & hårda spår

… beror på hur man ser det. Jobbmåndag ersattes med lite ideellt arbete istället plus lite avlönat också. Men men, det var rätt skönt att inte vara PÅ jobbet i a f 🙂

Inspirerad av helgen så slog jag slag i saken och beslutade mig för lite hårda spår med Snabba vid lunchtid. Så efter en stärkande promenad i solskenet så intog jag min kalla pizzabit jag hade med som lunch och la tre små spår på den uppkörda och hårda snön som fanns i närheten. Det blev näringsspår av det hela med godisar i spåret. Till min glädje så skötte hon sig rikigt bra. Blev störd någon gång i det första spåret och ställde sig upp och kollade. Men med lite tålamod från min sida startade hon upp igen. Även i andra spåret stannade hon upp en sväng men fann sigg tillbaka ner. Tredje gick utmärkt.

Något jag funderar på är hur petigt det ska vara att hon tar alla godisar, men det kan ju inte spela någon roll så länge som hon har näsa ner och går I spåret 🙂 Ska se till att skynda långsamt och få till ungefär 10 spår i veckan, vilket inte borde vara några problem. Kanske t o m att man slår på stort och kickstartar med 15 st 😉 Starterna gick i a f riktigt bra och hon börjar spåra direkt på påviset. Jag får nog dock minska ner på storleken på godisarna så hon inte börjar titta efter dem, men än så länge verkar det inte som att hon går på syn.

På kvällen efter promenaden selade jag på mig och Nelson draggrejerna och vi tog en springtur på ca 3 km och 17 min med ett skitstopp mitt på. Helt ok för att vara första springturen på ett tag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.