Framsteg och under 330 sek

Onsdag idag! Vackert väder – fit for a king… Förhoppningsvis blir det fler såna dagar när jag är ledig så man kan vara ute och få välbehövligt ljus!

Kvällens beskaffenhet innehöll både bus, tre små hårda spår och en löprunda. Spåren för Snabba idag blev något längre än i måndags, det var lite mörkt så brydde mig inte om att godiset inte var ljus i snön utan såg till att korven var liten liten istället… Tyvärr kändes det som att korv blir det inte mer – föööör gott! Under första spåret hade hon en bra start, slarvade lite sen men fann slutet. Jaja, inge jippi! Vidare till andra och nu fattade hon vad hon skulle göra. Mer noggrann och näsan i varje spår med varje godbit tagen 🙂 Glad husse. Tredje och sista var liiiite längre. Gick också bra men några bitar hoppades över tyvärr så vi får försöka bli lite noggrannare 🙂 Dock ska jag passa mig för att skynda långsamt utan hon ska få gå så här i några veckor så hon får ca 30-40 korta spår (vi snackar mellan 5-10 meter). Bara för att befästa det ordentligt, jag tror på det 🙂

Efter det selade jag på Nelson och tog en runda med honom. Han var redig kille idag och drog bra hela vägen i trav med några partier i galopp (väldigt korta sträckor 😉 )! 2.6k blev det idag med ett snitt på under 5.30 så är jag nöjd. Blir bättre och bättre 😀 Passar ganska bra att köra så här, spår med Snabba och sedan ett dragpass med Nelson. Åtminstone så länge Snabba är “liten” för tids nog får hon haka på, när vi kan springa i spåret och inte på vägen 🙂

Nu är det dags att avnjuta lite varm choklad och ett par tekakor från igår 🙂

Fred ut…

20130227-214457.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.