Nöjd – Pass 1(?)

Nöjd med båda hundarnas insatser idag på ett lydnadspass på upplyst parkering. Kul också att det kom några stycken och hoppas vi kan fortsätta ses mer regelbundet.

Snabba fick ett par omgångar med targetskick, följ-mig-övningar och sitt-ligg. Roligt att se att hon börjar tänka själv i sitt-ligger och lägger sig självmant, även direkt från stående med fäll bakåt 🙂 Targeten vet hon vad det är och Lenas tips om den hjälpte jättebra. Nu är det så roligt att hon riktigt hoppar på den nästan varje gång 🙂

Nelson fick komma igång lite igen efter en hälta han haft ett tag. Körde lite fritt följ, lägganden, ställanden och stadga i sitt.. Orkade förvånansvärt långa transporter och svängar och halter utan belöning i fria följet vilket var jättekul att se.. Tror det beror på belöningen i köttbullar som vi nog får börja köra med (bättre än frolic) 😉 Resterande övningar har vi en del att jobba på med framförallt frustrationsljud.. :/ *suck* Men det går nog framåt med lite träning där också 🙂

Nu, mat…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.