En vecka…

En veckas semester, sen jäklar startar man på ny kula – på nytt jobb… Blir spännande.. Men just nu funderar jag på hur jag ska klämma in så mycket Hans-aktiviteter som möjligt på den här veckan 🙂

Undrar om man hinner med allt? Det här funderar jag på:

– megasanering av lägenhet
– en tur till Fulufjället
– hundträning hela veckan lång
– egen träning i form av löpning
– shopping
– Liseberg
– Ullared
– bio
– restaurangbesök
– lerduveskytte

Som ni ser… En del kanske.. Får väl göra det bästa av det hela. Skulle verkligen vilja dra norröver, men det kanske man kan göra över en helg istället. Eller så gör jag det nu och tar det andra sen.. Ja ja, det blir vad det blir. Ni som känner mig vet ju att jag är en rätt så lugn person. Om ändå med en del olika strängar på min lyra… 🙂

Nya jobbet då, vad tror ni om det? Jag tror det kommer bli asbra. Butiksansvar i bostadsorten för en gångs skull, på Elkedjan. Så vitvarubranschen blir jag kvar i än så länge. Målet kommer såklart vara att sänka Elgiganten i stan 😛

Fred ut allihop!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.