Förbundsmöte

Sitter i bilen på väg till Stockholm med P3 på hög volym och min vapendragare N-dog Riesenschnauzer där bak.

Det slår mig, i år igen, att man väntar tills typ sista veckan innan man börjar höra av sig distrikt emellan.. Varför? Vore det inte bättre att ha den kommunikationen året runt istället? Något annat som är slående är avsaknaden av “kohandel”.. Typ “den här är viktig för oss, om ni stöder oss där, stöder vi er där”.. Men nej, egen är tydligen bäst.. Undrar hur det skulle funka i riksdagshuset om det var så?

Sedan tidigare i feb och mars har jag klivit av som ordf både i Karlskoga och i distriktsförbundet. Detta för att göra en satsning mot sverigeförbundets styrelse. Vad som kanske är lite kontroversiellt är väl kanske att jag även suttit i valberedningen som ordf och således “nominerat mig själv”.. Ett effektivt sätt att inte behöva sitta i valberedningen nästa år 😛

Ja ja, vi får se hur det går.. Intrigerna och avundsjukan tätnar..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.