Domar-/Tävlingsledarkonferens

Så har man varit på sin första konferens för domare och tävlingsledare inom SBK Värmland-Dal. En intressant konferens på många sätt med en hel del diskussion och i alla fall en strävan mot att lära och bli mer eniga i bedömningar. Ska bli intressant att se vad det kan leda till.

Fick agera tävlingsledare på testhundarna i momentet Z som är ett nytt moment i lydnadsklass Elit fr o m 2012. Ett moment som inte många domare av de som var med varken sett eller bedömt. Är ju inget direkt svårt moment att kommendera men jag tyckte det gick bra. Tack alla glada för dagen!!

Under dagen blev man ju riktigt sugen på att tävla lite, det säger jag jämt. Men varför gör jag det inte då?? Sååå kass!! Bara att dra en djupdykning helt enkelt och imorrn är det en halvdag lydnadsträning i AH-hallen.

Kort inlägg idag, var ju ett tag sen. Får bli skärpning på det!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.