Tidig träningsmorgon

Nu sitter man här i hallen. Inte min hall utan AH-hallen, ett fantastiskt bygge i mitt tycke 🙂 Har bokat fyra tisdagsförmiddagar tillsammans med tre andra för att hålla nere kostnaden (600*4)… Men så här på morgonen är jag själv i minst en timme innan nästa kommer.

Lite avis blir man på Lena som jobbar för företaget bakom och har hallen som sin arbetsplats. Man önskar ju att man kunde jobba så *funderar*. Men så länge får man hålla tillgodo med att hyra stället 🙂

Nu till morgonens träning. Vi har kört ett pass nu och det fick starta med fritt följ med starter och längre transporter med position. Gick bra, men N vinklar ut sig i starten lite och jag tror jag har kommit på vad det är men måste utvärdera lite. Tror det är det att jag går för sakta innan han är “uppvärmd” i hjärnan 🙂 Dock ganska nöjd med transporterna med, enligt mig, fin position och bra kontakt och fina vänstersvängar! Efter det har vi nött lite ställande som varit lite akilleshäl för att starta 1:an! Men nu verkar det som om jag kommit på snitsen! Kul! Sista i passet fick bli skick till “rutan”.. Jag har svårt för att belöna rätt så han INTE tar targeten, som han har en tendens att göra :/ Men men, let’s work, work, work!!

Snart dags för resten av passet: inkallning m ställande och apportering! Vi får se hur det går!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.