Det kryper närmre…

Vi ska tävla!!! Den 14 augusti (om vi kommer med e klart) då är det dax, dax för första tävlingen… Inte alla som gör debut när hunden är 7 🙂 men nu kände jag att “nu är det dax”!! Ska bli jättekul! Jättekul att se hur jag reagerar oxå, det är ju en ny situation för mig. Att tävla med hund!

Så den senaste tiden har det blivit en hel del träning. Och det hjälper ju till att man har K vid sin sida så att man får lite både tips o tillsägelser 😉 Lydnaden börjar falla på plats, vi saknar en plats är klart och ett framförgående, men men… Får lägga krutet på de moment vi kan!!

Det kryper även närmre, närmre en ny vecka och närmre till det att K kommer tillbaka från norr… Hon är i Tåme hela veckan och är instruktör för ett sökgäng där uppe!

Nog för nu. Fred!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.