Dags att ta tag i det…

Jajjemen, så är det… Tyckte det var dags för en uppdatering. Tiden går och snön börjar försvinna, även om det fortfarande finns en hel del kvar (det gillar vi e klart) 🙂 Jag måste säga att februari gick fantastiskt fort, och likadant första delen av mars… Vart tog det vägen?

Jag har lite dåligt samvete för två grejer. Dels Nelsons träning, där har jag varit alldeles för dålig i vinter på att träna lydnad och annat 🙁 Skärpning där!! Den andra grejen är dåligt samvete för företaget, T’Max. Nu har jag haft en kurs och två föreläsningar, visserligen om man summerar så har jag nog gått back ett par-tre tusenlappar på det men det har varit väldigt kul och jag vill verkligen gå vidare och arrangera mera mera mera… Men vad? Jag behöver er hjälp. Kommer ni på något, maila mig, eller kommentera det här inlägget. Är det någon kurs ni skulle vilja ha (inom vad som helst, behöver inte vara hundrelaterat) eller finns det någon föreläsare som ni skulle vilja höra mer av? Ett tag funderade jag på om prissättningen är helt åt fanders… Men jag tror inte det, det är ju inte dyrt – 250:- för en föreläsning, 1290:- för en endagskurs och 2490:- för en två dagars… Hmmm… :S

Dags att rycka upp sig! Först o främst en ny o seriös logga. Hatar att de som skulle hjälpa till inte har hållt måttet, smisk på det!! Sen parallellt med det, fixa minst en ny föreläsning och ett par kurser för maj och juni! Sen ska jag spåna på ett eget föreläsningsmaterial inom prestationspsykologin med fokus på hundsport där det allvarligt talat känns som att det saknas en hel del av den varan i vissa situationer.

Nu är det nogklagat! Nu tar vi tag i det. “Be a doer”!!

Följ mig gärna på Facebook eller Twitter så kan ni få små sköna och upplyftande citat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.