Första dagen

Så kom den… Första dagen på nya jobbet… Jäkligt skönt faktiskt, fast man kände ju att det skulle vara skönt med lite längre ledigt 🙂

Dagen började med utbildning från Empire som har en hel del småapparater, efter det blev det en hel del butiksarbete, men man (engelska) vad rörigt de har i Karlstadsbutiken!!! Både jag och min partner in crime längtar verkligen till den mer kliniska Krhamnsbutiken 🙂 Den här veckan tillbringas som sagt i Karlstad och det blir mest utbildning, eller korvstoppning om man vill kalla det. Mycket leverantörer är det och nästa vecka blir likadan, fast i Kristinehamn då…

Dagens köptips: C3 M1 Espresso/kapselmaskin med Löfbergs Lila kapslar… Måste säga att jag är mycket imponerad!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.